Szerző Téma: LSA:RP - Munkák  (Megtekintve 212 alkalommal)

Mr.Anderson // Anderson D Cortez

  • Újonc
  • Hozzászólások: 8
  • LSA:RP MTA
LSA:RP - Munkák
« Dátum: 2019.06.04 - 20:48:29 »

Munkák

A szerveren egyelőre 4 munka elérhető, ez a későbbiekben természetesen bővülni fog.

   Los Santos Trans
A munkajármű lehívása után fel kell vennünk a rendeléseket (álljunkbe a marker - be a munkajárművünkkel). Miután felvettük a rendeléseket a kapott áru megjelenik valamelyik raktárban (éppen melyik szabad az 5 - ből). Az áru felpakolására 5 perc áll rendelkezésre, 5 perc után a rendszer autómatikusan "kiszedi" az adott játékost a munkából. Az áru felpakolásához rá kell kattintani arra és máris felvettük a kezünkbe. A munkajármű csomagterének közelében (természetesen ha az nyitva is van) az "e"gomb lenyomásával tudjuk az árut behelyezni a csomagtérbe.
A csomagtér megnyitása után láthatjuk a már bepakolt árut (hasonló interface mint az inventory - nál). A fuvarlevelet megnyitva valamelyik cég nevére kattintva tudjunk az adott cég koordinátáit megjelölni a radaron. Ezután nincs más hátra mint leszállítani és lepakolni az árut.


   Deliveroo
A munkajárművünkben tudjuk elővenni a telefont (külön a munkájoz tartozó item). A telefonon belül tudunk rendelések közett böngészni és kiválasztani a számunkra megfelelőt. Minden rendelés magába foglal egy éttermet, a leadott rendelést, a megrendelő címét és nevét. A rendelés felvétele után a rendszer azonnal megjelöli az étteremet a radaron ahol fel tudjuk venni az ételt. Ha már az étel nálunk van a rendelési információ opció alatt tudjuk a megrendelő címét a "navigációba táplálni". Mindeösszesen 7 percünk van az étel kiszállítására. ünk fele levonásra kerül. Amennyiben ezt nem sikerül teljesíteni, a fizetésünk fele levonásra kerül. Az időben teljesített rendeléseknél borravalóra is számíthatunk (van rá esély).

   LS Cleaning Services
A munka pofon egyszerű. Álljunk valamelyik felvonó közelébe (marker) és máris elkezdtük a munkát (amennyiben az adott felvonó szabad persze). A felvonó oldalán található a control panel (álljunk a felvonó oldalához és megjelenik a panel). Az ablak tisztításához kattintsunk rá arra és kezdődik is a takarítás (balance - os minigame). Minden ablakot csak egyszer takaríthatunk meg. A legfelső piros nyílra kattintva a felvonó felvisz minket az épület tetejére (11 szint, 11 ablak). A megtisztított ablakok számától függően kapjuk meg a fizetésünk.

    Transport for LS
A munkának két járata is van, a rendszer véletlenszerűen generálja, hogy melyiket kapjuk meg. A buszmegállóba állva teljesen le kell állnuk a a busszal ahhoz, hogy az utasokat fel tudjuk venni. Minden megállóban várnak az utasok (random utasszám). Amikor egy utas felszáll a buszmegállóból láthatóan el is tűnik. Ezt követően az adott utas jegyet vásárol amennyiben nincs bérlete. A jegy típusától és a kapott pénzösszegtől függően kell kiszámolnunk és visszaadnunk a visszajárót (amennyiben szüksésges). Minden jegyvásárlás után megkapjuk a vásárolt jegy árát. Természetesen az alap fizetés a kör, járat teljesítése után jár.

« Utoljára szerkesztve: 2019.06.05 - 00:36:39 írta Mr.Anderson // Anderson D Cortez »